Jouw Huis Slimmer is het onafhankelijke energieplatform van 15 gemeenten in de regio Utrecht. We helpen de woningeigenaar met al zijn vragen over energiebesparing en bieden lokale energieinitiatieven en bedrijven een podium. We versnellen zo de energietransitie en verduurzaming van de bestaande woningvoorraad.

Onze website biedt informatie over bedrijven en adviseurs, maar laat ook zien welke activiteiten er zijn in de eigen buurt of stad. Bewoners krijgen grip op hun energierekening en kunnen, in eigen tempo, bewuste keuzes maken over hun huis en woonlasten.

Wij versterken de energie van bewonersinitiatieven door ze een prominente plek te geven op ons platform. Want wij vinden het belangrijk om een duurzame wereld met elkaar vorm te geven.

Met Jouw Huis Slimmer helpen we bewoners die op zoek zijn naar bedrijven die voldoen aan onze eisen op het gebied van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten: blijere bewoners, duurzame huizen en meer werk in de regio Utrecht.

Kijk voor meer informatie op: https://jouwhuisslimmer.nl

Overzicht van website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *